Nieuws

Joeri Holsheimer Short Film

Posted on: 2009-05-27
Bijna een jaar geleden ben ik met een de Nederlandse regisseur Joeri Holsheimer naar Cambrige gegaan om daar voor een persoonlijk project wat dingen te filmen. Hiervoor hadden we wat extra man krachten ingehuurd. De jongens die meegewerkt hebben aan het project waren Daniel Illabaca, Owen Covill en Phil Doyle. De eerste dag van de shoot viel een beetje in het water maar de tweede dag was bijzonder mooi. We hebben een aantal mooie dingen kunnen filmen met een High Speed Camera en een first person cam. Het resultaat is hieronder te bezichtigen.

Showreel 2009

Posted on: 2009-05-25
Het zat er al een tijdje aan te komen maar er moest nog een showreel gemaakt worden voor Progression. Deze is dan eindelijk af. In de showreel vind je alle grote opdrachten die we tot heden hebben gedaan. Ik hoop dat jullie het wat vinden.

Progression bij Streetmasters

Posted on: 2009-05-21
Komende zaterdag beginnen we met de eerste workshops voor Streetmasters. In de loop van de komende 4 maanden zullen wij bij streetmasters aanwezig zijn om workshops en demo's te geven. Streetmasters on Tour Bij streetmasters on Tour zullen we verschillende kleine workshops houden voor iedereen die geintreseerd is. De datums en locaties zijn hieronder te vinden. Zaterdag 23 Mei Vlaardingen Donderdag 4 Juni Amsterdam Zaterdag 20 Juni Amersfoort Zaterdag 27 Juni Amersfoort Zaterdag 27 Juni Amsterdam Rai Streetmaster Hoofd event Bij de hoofd events zullen we door de hele dag heen workshops en demo's geven. Ook is er de gelegenheid voor iedereen om flink los te gaan op het speciale Park wat voor ons gebouwd wordt. Zondag 31 Mei Vlaardingen Zaterdag 11 Juli Amersfoort Zaterdag 18 Juli Rotterdam Zondag 19 Juli Apeldoorn Zaterdag 15 Augustus Amsterdam Zaterdag 29 Augustus Finale Amersfoort Dus woon je in de buurt kom zeker een keer langs. Ook zal er op 18 juli een speciale gast aanwezig zijn. Wanneer ik hier meer over bekend mag maken zal ik dat meteen doen. Voor meer informatie over streetmasters check www.streetmasters.nl

Kinderhulp Sponsor Freerun. Doe mee!!!

Posted on: 2009-05-19
Ik ben nu al een tijdje bezig geweest om te helpen dit project op te zetten. En eindelijk begint het een beetje vorm te krijgen. Veel van jullie hebben het al misschien gezien en ingeschreven. Voor de mensen die het nog niet weten: Bij de spons run wordt een parkour uit gezet die je met je team moet gaan afleggen. Hiervoor kan je eerst geld verzamelen. De opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel Kinderhulp. Ik zou graag iedereen willen verzoeken om zich aan te melden op de hyves van dit event. http://kinderhulpfreerun.hyves.nl/. En als je zin heb kan je ook mee doen dit kan op de website: http://2009.kinderhulpfreerun.nl/ Ik ben er zoiezo bij en eventueel ook andere leden van tanoshii om kleine clinics en trainingen te geven op de dag zelf. We maken er een mooie dag van.

Apenkooi Full Video

Posted on: 2009-05-15
Eindelijk is hij er dan. Sommige van jullie zullen hem misschien al langs zien komen op onze Youtube Kanaal maar voor de gene die dit nog niet hadden gezien staat hij nu hier. De credits voor de editing gaan wederom naar Thijs de Droog die weer een fantastische product heeft geleverd. Check it out!

Wed dat ik het kan: Wallflips

Posted on: 2009-05-07
In november vorige jaar heeft een van onze leden Sepp den Hollander mee gedaan aan het programma "Wed dat ik het kan". Tijdens deze record poging heeft Sepp geprobeerd minstens 20 wall flips te doen in 1 minuut. Het heeft een tijdje geduurd voordat we deze video online konden plaatsen maar hij is er eindelijk. Klik hieronder om te kijken of Sepp het gehaald heeft.

Workshops Sport Drenthe

Posted on: 2009-05-07
In kader van het sport stimulerings programma van Sport Drenthe zijn we begonnen met een reeks Workshops in de plaatsen Assen en Emmen. Dit gebeurd allemaal in naam van het project Sport is Vet. Deze workshops zullen een basis leggen in Parkour en Freerun en daarbij de kinderen helpen goed te beginnen. De bedoeling is dat ze tijdens 'Sport Valley' (het finale evenement van Sport is Vet) zo goed mogelijk een parkour kunnen afleggen.

Apenkooien op Koninginnedag

Posted on: 2009-05-04
Op 30 april hebben een aantal leden van Progression gewerkt aan een grote demo tijdens een van grotere events in Amsterdam. Om een uurtje of 7 hebben 5 leden het podium van Apenkooi onveilig gemaakt en een spectaculaire demo gegeven voor 5000+ mensen. Helaas was het grootste gedeelte van het publiek te bezopen om het helemaal te behappen maar dat heeft onze enthousiasme niet kunnen drukken. Een video volgt binnenkort. Alvast een foto van het podium om jullie een beetje warm te maken.

Apenkooi Trailer

Posted on: 2009-05-04
Omdat het nog wel even gaat duren voordat de complete video uitkomt heb ik maar alvast een kleine trailer gemaakt om jullie gek te maken. We hopen de complete video eind volgende week online te hebben staan. Hou deze plek dus in de gaten.

Youtube Channel

Posted on: 2009-04-28
Ik heb vandaag een nieuwe youtube channel geopent. Deze channel is specifiek gemaakt voor alle materiaal van Progression. Hou deze dus in de gaten als je op de hoogte wilt zijn van alle ins en outs. Ik heb meteen een nieuwe video geupload op deze channel. Zoals beloofd is dat de video van de demo's die wij hebben gegeven voor Stichting Kinderhulp ter promotie van hun Sponsor Freerun. Meer over het event kan je vinden op www.kinderhulpfreerun.nl Check hier onder de video en laat weten wat je er van vond.

nieuws