Nieuws

Spaarnwoude Session

Posted on: 2009-04-20
Een aantal weken geleden zijn Paul, Sepp en Philip naar Spaarnwoude gegaan voor een training sessie. We hebben onze camera mee genomen om een mooie sampler te kunnen maken van de dag. Het was schitterend weer en we hebben een geweldige training gehad. Jammer genoeg kon Philip niet zo veel doen door een gebroken teen. Enjoy

Demo's Stichting Kinderhulp

Posted on: 2009-04-15
Vandaag hebben 3 leden van Progression demo's gegeven aan verschillen ROC scholen in Utrecht. Dit als aankondiging van de opkomende events waar wij aan mee gaan helpen op 2 juli. De demo's zijn aan onze kant goed verlopen al waren er erg weinig mensen komen kijken. Paul, Sepp en Philip hebben toch 3 verpletterende demo's kunnen neerzetten en daarvan zal ook een filmpje gemaakt worden. Deze zal in de loop van volgende week verschijnen. Check deze plek voor updates hierover.

Progression meets Streetmasters

Posted on: 2009-04-08
Zoals beloofd zouden we nog wat informatie naar buiten brengen over de projecten waar we mee bezig zijn. De eerste waar ik wat over ga vertellen is Streetmasters. Streetmasters werkt al jaren een street events om verschillende disciplines te promoten. Ze houden zich bezig met Skaten, bmx, streetdance en nog veel meer. Meer over Streetmasters kan je vinden op www.streetmasters.nl Dit jaar zal er voor het eerst een samenwerking plaatsvinden met Progression. De bedoeling is om een klein parkour park neer te zetten die we kunnen gebruiken voor demo's workshops en grote jam-sessies. Op dit event zullen we ons bezig houden met het Parkour en Freerunning gedeelte. Streetmasters heeft ons gevraagd om met een ontwerp te komen voor dit park. Nog niks staat vast maar we kunnen een sneak preview geven van waar we mee bezig zijn. De vraag blijft nog of we dit kunnen uitvoeren maar we hopen op het beste!!!

Nieuwe Layout

Posted on: 2009-04-06
Het is weer een tijd geleden sinds ik hier wat heb gepost en ik ga daar proberen in de toekomst wat verandering in te brengen. Op het moment heeft Progression het druk met het regelen van verschillende events die er aan komen. Meer hierover ga ik bekend maken wanneer de informatie beschikbaar wordt gemaakt. Verder hebben jullie waarschijnlijk al kunnen zien dat de layout een beetje vernieuwd is. Er waren een aantal dingen waar ik niet helemaal blij mee was en dit heb ik dus ook even aangepast. Feedback hierover is altijd welkom en kan gemaild worden.

Progression Shirtjes

Posted on: 2009-04-02
De progression shirtjes zijn binnen. Jullie kunnen mij hiervoor persoonlijk aanspreken of wachten tot de volgende klus. Ik zal de shirtjes meenemen voor verschillende events, deze kan je dan aan en moet ik erna terug hebben. Ook kan je ze van me kopen zodat je je eigen heb. Prijs van een shirtje is 15 euro. Als je er al een of meerdere wilt hebben moet je contact met me opnemen.

Guerilla Demo's voor lancering nieuwe auto

Posted on: 2009-04-02
Voor de mensen die hier voor waren uitgenodigd moet ik jullie helaas teleurstellen dat het feest niet door gaat. Weest gerust er komt vast wel weer een soort gelijk project langs ;).

Little Update

Posted on: 2009-02-19
Het is weer een tijdje terug dat er een update is gepost. 2 weken terug zijn 2 leden van Progression richting Drenthe gegaan om daar een reeks van 3 demo's te geven voor verschillende middelbare scholen. Dit voor een sport stimulerings programma van Sport Drenthe. In samen werking met 2 Skaters en een Flat Lander hebben we 3 spectaculaire demo's gegeven. Voor het zelfde project heeft Paul een fotoshoot gedaan om fotos te maken voor de website. Deze zijn te bekijken op www.sportisvet.nl. Paul heeft het wederom voor elkaar gekregen om een reeks spectaculaire fotos neer te zetten. Momenteel zijn we bezig met een aantal grote projecten. We zijn nog steeds in bespreking met Sport Drenthe om Freerun workshops te gaan geven bij verschillende basisscholen. Ook zijn we in contact met verschillende groepen in het buitenland om deze zomer een workshop neer te zetten die niemand snel zal vergeten. Meer nieuws daarover komt wanneer deze beschikbaar is.

Fotoshoot Life-Line

Posted on: 2009-02-02
Een aantal weken geleden heb ik een foto shoot gedaan voor het bedrijf Life-Line . Het weer werkte niet echt mee maar des ondanks hebben we toch een aantal mooie fotos er uit kunnen halen. We hebben van de dag ook een filmpje gemaakt en deze online gezet. Daarnaast zullen eind deze week een gedeelte van het Progression team werken aan demo's voor de kick-off van de Vuelta. Zodra hier beelden van zijn worden deze hier geplaatst dus hou dit gedeelte in de gaten.

Hoorn Birthday Bash

Posted on: 2009-01-16
10 Januari hebben we in Hoorn een grote training gehad ter viering van de verjaardagen van Luke, Paul, Chris en Philip. Er zijn ongeveer 60 mensen op afgekomen en het is een erg mooie dag geworden waarbij iedereen zijn best deed om er de sfeer top te maken. Het was erg koud die dag maar dat kon de pret niet drukken. We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze nieuwe camera te testen (Sony HVR-HD1000E) De sampler van die dag is HIER te bekijken.

Opname Fobiac en Meer

Posted on: 2008-12-17
Afgelopen Zaterdag is progression er op uit geweest voor opnames van het nieuwe Veronica televisie programma Fobiac. In dit programma komen allemaal verschillende angsten aan bod. Het item waar wij aan mee hebben geholpen ging over hoogtevrees. Ter introductie aan dit item hebben wij een korte demonstratie gegeven van wat parkour is. Des ondanks het slechte weer hebben we toch aardig wat dingen kunnen opnemen. Een geschikte locatie was lastig om te vinden omdat we een plek wilden hebben met hoogte. Toestemming regelen blijft altijd lastig maar we hebben in Rotterdam een locatie kunnen vinden. Wanneer het item word uitgezonden is mij nog onbekend maar zal ik zo spoedig mogelijk laten weten. Tot die tijd hebben we wel een korte making of online gezet. Na de hectische opnames van Fobiac zijn Philip van Ees en Brian van de Vooren door gereisd naar Amsterdam voor een Demonstratie en Workshop van Parkour. Dit hebben wij gedaan tijdens de Museum Nacht in het "ARCAM". Ook hier was het weer nog slecht en moesten we het doen met de middelen die we hadden. De ruimte voor de workshop was erg klein maar gelukkig waren er genoeg mensen enthousiast om het leuk te maken.

nieuws