Nieuws

Young in Prison

Posted on: 2012-01-10

Rond de jaar wisseling hebben een aantal leden van Progression gewerkt aan twee demonstraties voor Young in Prison. Deze demonstraties zijn gegeven tijdens feesten in Paradiso en Club Air. In korte tijd hebben we samen met onze huis choreograaf Pieter-Jos van Kampen gewerkt aan twee spectaculaire demonstraties. In het filmpje zie je een korte weergave van deze demonstraties.

Progression Showreels 2011

Posted on: 2012-01-01

Het nieuwe jaar is begonnen en Progression wenst iedereen een gelukkig en springend nieuw jaar toe. We beginnen het jaar goed met 10 nieuwe videos. Elke lid van Progression heeft een showreel gemaakt en deze zijn te vinden op de team pagina. Daarnaast hebben we ook de showreel van heel Progression gelanceerd. Deze is nu te bekijken op onderstaande link of door op de titel van deze post te klikken.

Enjoy and have fun this year.


Razend Premiere Demonstratie

Posted on: 2011-10-14

Tijdens de officiele premiere van Razend in Tuchinski Amsterdam heeft Progression een spetterende demonstratie weg gegeven. Het publiek was verrast en ontzettend enthousiast over deze spectaculaire weergave van freerunning.

Klik hier voor alle credits van deze performance

Razend: nu overal te zien

Posted on: 2011-10-12

Vanaf vandaag is de film Razend in bioscopen door heel Nederland te zien. Freerunning heeft een prominente rol in deze film en wij zijn erg blij met het resultaat. Klik op de banner om meer te weten te komen over de film.


Flux/S Prelude Demonstration

Posted on: 2011-10-10

De demonstraties tijdens de Flux/S Prelude zijn succesvol verlopen. Met een team van 8 performers hebben we 2 dagen lang het festival op zijn kop gezet. Het resultaat van alle voorbereidingen is nu te zien in onderstaande video. Enjoy!

New Addition: Bart van der Linden

Posted on: 2011-08-18

Vanaf vandaag is er een nieuw lid bij Progression: Bart van der Linden. Bart heeft ons de afgelopen maanden veel laten zien van zijn kunnen en proffesionaliteit. Het team was er unaniem over eens dat hij een goede toevoeging zou zijn voor het team.  We zijn allemaal erg benieuwd wat Bart gaat laten zien bij ons.


Razend Teaser Trailer Online

Posted on: 2011-08-02

De teaser van de film Razend staat online. Kijk nu snel via onderstaande link.

Razend zal 12 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Holland's got Talent success!

Posted on: 2011-07-26

Vorige week vrijdag was de performance van Progression bij Holland's got Talent op televisie te zien. Voor de gene die het gemist hebben, hebben we het filmpje online gezet. Wij zijn erg blij met het resultaat en zijn erg benieuwd naar jullie mening. Laat een berichtje op onze nieuwe facebook achter http://www.facebook.com/progressionstunts/ en laat ons weten wat je er van vindt.


Videoclip: De Basis

Posted on: 2011-07-14

De videoclip van het promitiefilmpje "De Basis" staat nu online. We zijn zelf super tevreden over het resultaat. Onze dank gaat uit naar Erik Lichtendonk voor het reggiseren en monteren van dit meesterwerk.

Opnames Vliegbasis Soesterberg

Posted on: 2011-06-10

Gister is progression op pad gegaan naar vliegbasis Soesterberg. Normaal voor het publiek afgesloten maar voor ons tijdelijk geopend voor de opnames van een promotie filmpje. Reggiseur Erik Lichtendonk heeft met ons samengewerkt om dit filmpje uit te werken. Het resultaat hiervan zal binnenkort te zien zijn op de website maar voor nu kunnen we jullie alvast warm maken met een foto die de dag goed opsomt.


nieuws