Nieuws

Bosch Art Film Festival

Posted on: 2011-06-02

27 Mei hebben een aantal leden van Progression gewerkt aan een demonstratie voor de BoschArt film festival. Op dit festival werd de film "My Playground" getoond waarin een aantal freerunners samen werken met een architect om inspiratie op te doen voor de volgende generatie architectuur. Onze taak om freerun te promoten voor het festival. We hebben daarnaast ook het volgende filmpje in elkaar gezet voor verdere promotie. 

Klik hier voor een kort artikel uit het Brabants dagblad

Fotoshoot Rotterdam de Esch

Posted on: 2011-05-16

Zondag 8 Mei hebben Philip, Nino en Paul gewerkt aan een kleine fotoshoot in Rotterdam. We hebben voor een student wat fotos gemaakt van 2 stoelen en een aantal mooie bewegingen. De foto's zijn geschoten door Jurgen Dorrenboom.

We hebben ook een Videoblog van deze dag gemaakt. Te zien op de ProgressionVideoBlog Youtube kanaal.


Nieuwe Feature Blog

Posted on: 2011-05-11

We hebben een nieuwe feature op de website. Vanaf nu zullen al onze leden blogs bijhouden van hun activiteiten in de wereld van Freerun en Parkour. Hou de blog pagina in de gaten voor alle nieuwtjes van ons team.

Film productie: Razend

Posted on: 2011-05-02

Een van onze leden Tim Holwerda heeft een rol gekregen in de nieuwe film van Carry Slee: Razend. Deze film wordt geproduceerd door Shooting Star en zal elementen van Freerun bevatten.

Naast de acteer kunsten van Tim zullen ook andere leden van Progression hun bijdrage geven aan de film in de vorm van een spectaculaire actie scene. De opnames gaan deze zomer van start en zullen in oktober in de bioscoop te zien zijn.


Hollands got Talent

Posted on: 2011-05-02

Holland's got talent heeft Progression gevraagd een act in elkaar te zetten voor het nieuwe seizoen van het programma.

Hiervoor zijn we in gesprek gegaan met choreograaf Pieter-Jos van Kampen en zijn we alle mogelijkheden aan het bekijken. We houden jullie op de hoogte over eventuele verdere nieuwtjes.

Upcomming shoot Thomas Tukker

Posted on: 2011-05-01

De voorbereidingen zijn in gang gezet voor een fotoshoot met de fotograaf Thomas Tukker. Thomas heeft in het verleden veel onderwater en fashion fotos geschoten en gaat nu met ons samenwerken aan een uniek concept en een geweldige shoot.

Meer hierover wanneer we meer bekend kunnen maken.


Studioshoot door Martin Hogeboom

Posted on: 2011-03-17

Een aantal weken geleden is Philip van Ees bij de fotograaf Martin Hogeboom langs geweest om zijn portfolio uit te breiden. Hier zijn een aantal fotos van geplaatst op de website. 

Voor meer werk van Martin Hogeboom kan je kijken op zijn website. http://www.martinhogeboom.nl/

Nieuwe member: Nino Wallaart

Posted on: 2011-03-08

In de afgelopen maanden heeft Nino Wallaart zich van zijn beste kant laten zien. Zijn vaardigheden zijn zeer indrukwekkend en met zijn jonge leeftijd kan dit alleen nog maar beter worden. Het hele team verwelkomt Nino en we hopen samen een spectaculair jaar neer te zetten.

Nogmaals gefeliciteerd Nino!


ProgressionVideoBlog Episode Five: Gymaholic

Posted on: 2011-03-07

Op zondag 27 februari zijn een aantal leden van het team de turnhal in gedoken om te trainen voor onze demonstraties. Het doel was om wat nieuwe dingen te proberen. Een aantal dingen hiervan hebben wij gefilmt en vormt het 5de deel van de ProgressionVideoBlog. Een nieuwe gezicht in deze video is Nino Wallaart. Met zijn 15 jaren een van de jongste en meest getallenteerde freerunners die we in Nederland hebben.

Showreel 2010

Posted on: 2011-02-06

Deze keer een grote update aan onze kant. We zijn momenteel erg druk bezig om Progression te verbeteren. De eerste stap die we gemaakt hebben is een nieuwe showreel. Daarnaast hebben we gewerkt aan een nieuw systeem voor de website. Zoals je ziet zijn er kleine veranderingen en die maken het voor ons makkelijker om de website up to date te houden. Meer nieuws volgt binnenkort.


nieuws