Nieuws

Cirque du Soleil - Totum

Posted on: 2010-11-28

Progression is gevraagd om de nieuwe show van Cirque du Soleil: Totum te verbeteren. We zijn gevraagd om te kijken naar de nieuwe show en te bekijken waar er verbeteringen mogelijk zijn. We zullen verder een reeks van workshops geven aan een aantal van de internationale top atleten om hun dierlijke bewegingen te verbeteren. We zijn erg blij bij progression om deze kans te krijgen en zijn hard bezig om dit project tot een spectaculair einde te brengen.

Sinterklaas intocht 2010

Posted on: 2010-11-28

Zaterdag 14 November hebben we ons steentje bijgedragen aan de intocht van sinterklaas. Sinterklaas had ons gevraagd of wij de pieten een handje konden helpen met de wat gevaarlijkere trucks. Daarom zijn 4 van onze leden naar Hardwijk afgereisd en de sint met zijn pieten geholpen met de nationale intocht. Het was een geweldig succes en sinterklaas was ons erg dankbaar voor onze inbreng. Hieronder zijn een aantal foto's te zien van onze hulp pieten in spee.


Fresh Start

Posted on: 2010-11-28
Het is alweer een tijd geleden dat ik een update gemaakt op deze website. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we hebben stil gezeten. We gaan het komende jaar een frisse start tegemoet. We zullen meer updates uitbrengen en we gaan meer naar buiten treden met onze activiteiten. We gaan van 2011 een knallend jaar maken. En we willen ook jou hulp hierbij. Wat zou je graag van ons willen zien, moeten er meer filmpjes uitkomen of moeten er meer acties komen? Laat het ons weten op contact@progression-stunts.nl. We beginnen deze frisse start met een nieuw project waar we de afgelopen maanden al mee zijn begonnen. Progression Video Blog. Elke maand zullen een klein groepje van Progression bij elkaar komen en op verschillende locaties door Nederland een vette demo film in elkaar zetten. We zijn in de afgelopen maanden al begonnen in Den bosch, Amersfoort en Amsterdam Bijlmer. De filmpjes zijn al te bekijken dus ga snel naar onderstaande link

Prince of Persia Prijsvraag

Posted on: 2010-05-03
In samenwerking met Disney heeft Tanoshii een prijsvraag opgezet over Prince of Persia: Sands of Time. Te winnen zijn 3x 2 vrijkaartjes voor de nieuwe Prince of Persia film. Deze vrijkaartjes kunnen bij alle bioscopen worden gebruikt. Stuur je antwoord + naam en adresgegevens voor 17 Mei naar actie@tanoshii-parkour.nl. De winnaars zullen 17 Mei bekend worden gemaakt. Als je een van de gelukkige winnaars bent, worden de kaartjes zo snel mogelijk naar je toegestuurd. De vraag: Welke tracer speelt de rol van de jonge Prince of Persia in de aankomende film. Succes!!! Team Tanoshii

Making of the music video: Jerome Isma-Ae - Hold That Sucker Down

Posted on: 2010-04-23
Naast de video clip is nu ook de making of van Hold that Sucker Down online gezet. Deze video laat zien dat we erg veel lol hebben gehad bij het opnemen. En ja Paul komt uit brabant. En nee hij is niet een van de New-Kids

David Belle & Prince of Persia

Posted on: 2010-04-23
Binnenkort komt de nieuwe Disney film Prince of Persia uit. Voor vele tracers en freerunners is de Prince of Persia reeks al lange tijd een bron van inspiratie. In deze film worden de rollen omgedraaid. David Belle heeft namelijk geholpen met de achtervolgingen. Dat beloofd dus veel goeds. Hieronder een kort stuk filmpje met daarin David Belle over Prince of Persia.

Jerome Isma-Ae - Hold that sucker down

Posted on: 2010-03-31
Het is weer een tijdje terug dat we de laatste update hebben gemaakt op de site en dit heeft voornamelijk als reden gehad dat we het erg druk hebben gehad met verschillende projecten. 1 daarvan was het werken aan een video clip van de trance DJ Jerome Isma-Ae. Deze DJ gaat de hele wereld over om in de beste clubs te draaien en voor zijn nieuwste single: Hold that sucker down. Was hij opzoek naar iets nieuws. Samen met Armada Music en Dancefoundation B.V. hebben we hard gewerkt aan deze nieuwe videoclip. Follow the link and drop your opinion

I don't Flip

Posted on: 2009-12-21
In de afgelopen weken heb ik met de jongens van Planet Contra meegetraind. Het resultaat van de turn-hal sessies is te vinden in het volgende filmpje. Enjoy.

Landmacht reclame

Posted on: 2009-12-04
De final versie van de landmacht reclame is deze week gelanceerd en nu overal op tv te bekijken. Het resultaat mag er zijn en we zijn zelf erg blij met de goede samenwerking met ArtCore. Check de reclame hieronder.

Er Gebeurt Iets In Deventer

Posted on: 2009-11-23
Een aantal weken terug is een gedeelte van ons team naar Deventer gereisd om daar opnames te doen voor een aantal kleine promotie video's. Deze video's worden gebruikt om de site http://www.ergebeurtietsindeventer.nl/ te promoten. In de video's kunnen we zien hoe Peter, Tim, Redmer en Tim hun kunsten vertonen voor de camera.

nieuws