Nieuws

Philip van Ees Sampler 2009

Posted on: 2009-10-27
Ik heb na een lange tijd weer een nieuwe sampler gemaakt. De vorige sampler komt nog uit 2007 dus was zeker toe aan vernieuwing. Het opneem process heeft wat langer geduurd door kleine blessures etc maar het eind resultaat is er niet minder opgeworden. Hope you enjoy.

Update from Abroad

Posted on: 2009-10-21
Ik heb me voorgenomen wat meer te posten op de site. Ik zal proberen ook wat vaker dingen te posten die in de wereld van Freerunning en dergelijke afspelen. Binnenkort verschijnt er in Amerika een nieuw programma op MTV. "The Ultimate Parkour Challenge". Er bestaat veel controversie rond dit programma door zijn competitieve insteek. Ik heb met een van de deelnemers, Daniel Ilabaca, gesproken en hij heeft me gerust gesteld. Het huidige concept van het programma wordt verbeterd. Ook Victor Bevine, een van de bedenkers van het programma heeft mij verzekerd dat de intenties van het programma puur zijn. Ook zou ik jullie graag willen wijzen op de website van het World Freerunning and Parkour Federation. Ze zijn bezig om een goede community op te starten in Amerika. Hou deze mensen dan ook in de gaten. De link naar de site is http://www.wfpf.com Hieronder alvast een voor programma op het nieuwe programma van MTV, The Ultimate Parkour Challenge

Never Netherlands

Posted on: 2009-10-07
Daniel Ilabaca, Phil Doyle en Will Spencer hebben een filmpje uitgebracht van de tijd dat ze in Nederland waren. Het is een spectaculair filmpje geworden met zowel acties van het Streetmasters event in Rotterdam als beelden van een nachtelijke training in Hoorn. A must see, Check it out.

Planet Contra

Posted on: 2009-10-05
Het is de laatste tijd wat stil geweest bij de news updates van Progression. Dit wil alleen niet zeggen dat we hebben stil gezeten. Vorige week zijn een aantal leden van Progression naar Amsterdam gegaan om tijdens het event Planet Contra te laten zien wat Parkour een Freerunning is. Het was een spectaculaire dag vol demo's en stunts. Meer informatie kan je vinden op de website van Planet Contra. More coming soon!!!

Geschikt / Ongeschikt

Posted on: 2009-09-18
Zaterdag 19 September zullen een aantal van onze leden auditie gaan doen voor een nieuwe reclame van de landmacht. We kunnen nog niet te veel details naar buiten brengen over de inhoud van de reclame maar het beloofd een spektakel te worden als Progression zijn deelname kan vast zetten. Meer hierover in de nabije toekomst.

Texel Weekend

Posted on: 2009-08-30
Het filmpje van Texel heeft al een tijd online gestaan maar was er tot nu toe nog niet aan toe gekomen om deze te uploaden op de website. Bij deze dan. We hebben niet erg veel gefilmd dit weekend en er zit ook weinig footage van mij en David in. Des al niet te min is het een leuke compilatie geworden van de dag. Enjoy!

Daniel Ilabaca Philly D and Will Spencer

Posted on: 2009-08-07
De video is eindelijk klaar. Nu geupload op ons youtube kanaal om door jullie bekeken te worden. De video is opgenomen en bewerkt door Thijs de Droog. Het is net even wat anders als wat jullie gewend zijn. Enjoy

Body en Brein Festival Texel

Posted on: 2009-08-05
Vorig weekend zijn David en ik richting Texel gegaan om daar een aantal demonstraties en workshops te geven voor het Body en Brein festival. Dit festival is een aantal jaren geleden begonnen als een vechtsport gala waar allerlei verschillende martial arts bij elkaar kwamen om showcases te geven. Nu is het verder gegroeid en komen er ook disciplines als breakdance, Extreme Martial arts en parkour in voor. Het was een geweldig weekend vol actie en gezelligheid. Dit weekend is er ook een hoop gefilmd en dit zullen we binnenkort naar buiten brengen. Hou deze plek in de gaten voor updates.

Brazil

Posted on: 2009-07-30
Afgelopen dinsdag hebben een aantal leden van progression meegetraind met wat locals uit Amsterdam. Verder was er nog iemand op bezoek uit Brazili√ę die lekker mee kwam trainen. Het geheel is vastgelegd en hieronder te bekijken. Enjoy.

Streetmasters met Danny Phil en Will een groot succes

Posted on: 2009-07-23
Afgelopen zaterdag hebben we gewerkt aan het Streetmasters event in Rotterdam. Hiervoor hebben we een aantal bekende gezichten uit Engeland over laten vliegen. Daniel Ilabaca kwam samen met Phil Doyle en namen William Spencer mee uit Amerika. Het weer heeft nog geprobeerd roet in het eten te gooien maar nadat we een goede binnen locatie gevonden hadden hebben we er allemaal een groot feest van gemaakt. Er was een massive turnout en iedereen had het naar zijn zin. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor het geduld en de sportiviteit ook namens Danny Will en Phil. Ook is er deze dag gefilmd. Wanneer het filmpje uit komt is nog niet helemaal duidelijk. Even geduld dus.

nieuws