Nieuws

Sponsor Freerun Stichting Kinderhulp Video

Posted on: 2009-07-23
Het is alweer een tijdje geleden maar vorige week hebben we de nieuwe video van het event Sponsor Freerun online gegooit. Prachtig weer en een spetterend demo hebben de dag tot een groot succes gemaakt.

Streetmasters Amersfoort 11 Juli

Posted on: 2009-07-13
Afgelopen zaterdag hebben we de hele dag bij Streetmasters in Amersfoort demo's en workshops gegeven. De dag was een spetterend succes. De weer-goden waren ons goed gezind en we hebben alleen maar zon gehad. Het was voor ons een goede warmloper voor volgende week wanneer Daniel Ilabaca en Phil Doyle langs komen om het Streetmasters Parkour en Freerunning park op zijn kop te zetten. We hebben een aantal dingen gefilmd zodat jullie ook een beetje warm worden gemaakt voor aankomende zaterdag. Enjoy!.

Nieuwe namen voor Streetmasters

Posted on: 2009-07-10
Er zijn in de afgelopen dagen een aantal dingen veranderd rond de line-up van Streetmasters 18 Juli in Rotterdam. Wees gerust Daniel Ilabaca komt nog steeds. Alleen neemt hij de andere 2 jongens die eerder mee zouden komen niet meer mee. In plaats daar van komt Philip Doyle mee. Een erg gerespecteerde tracer uit Cambridge. Misschien komt er nog iemand anders mee uit Amerika maar hierover kan ik nog niet te veel zeggen. Voor de mensen die Phil Doyle niet kennen hieronder een filmpje.

Kinderhulp Sponsor Freerun

Posted on: 2009-07-06
Afgelopen donderdag hebben wij meegewerkt aan de Sponsor Freerun. 4 leden van ons team hebben geholpen om er voor te zorgen dat alles goed werd uitgevoerd. De sfeer was erg gezellig en ondanks het warme weer waren er een heleboel enthousiaste mensen om te helpen geld te verzamelen. Natuurlijk is het geheel ook gefilmd en zullen de resultaten daarvan hier te zien zijn. Dus hou deze plek in de gaten.

Catwalk Crazy

Posted on: 2009-06-23
Zoals jullie weten zijn we vorige week naar Antwerpen afgereisd om deel te nemen aan een fashion show. Zoals beloofd is hier de video van deze gebeurtenis. Let wel op de video kan schokkende beelden bevatten. Niet geschikt voor mensen met een zwak hart.

Jumping the catwalk

Posted on: 2009-06-17
We zijn nu alweer een aantal dagen terug van een serie hectische dagen. We hebben het alle 4 erg druk gehad in ons privé leven en het was daarom nogal een uitdaging om nog even 3 shows er tussen door te doen. Hoe we het gedaan hebben weten we inmiddels niet meer maar het is gelukt. We hebben een reeks van 3 spectaculaire demo's gegeven en de fashion wereld op zijn kop gezet. Uiteraard zijn er beelden van en deze zullen we zo snel mogelijk online zetten.

Model Madness

Posted on: 2009-06-09
3 leden van Progression zijn net terug gekomen van een weekend naar Antwerpen. Paul, David en Philip hebben hier de eerste stappen gezet voor een modeshow die deze week gehouden gaat worden. We hebben een reeks foto's gemaakt in de vreemdste pakken. Het resultaat is verrassend en spectaculair. Aankomende donderdag wordt dit 3-tal vergezeld door Sepp en worden de pakken wederom aangetrokken om de catwalk onveilig te maken. Uiteraard wordt dit allemaal opgenomen en zullen we hier een korte video van uitbrengen. Wees gewaarschuwd, de video kan schokkende beelden en tape bevatten.

Street Masters 2009 Park

Posted on: 2009-06-04
We hebben alweer een aantal Street Master events achter de rug. Tot nu toe zijn ze allemaal een denderend succes geweest. De komende events zullen we deze lijn voort gaan zetten met coole workshops en vette demo's. Ook zoals beloofd de foto's van het park.

Daniel Ilabaca bij Streetmasters

Posted on: 2009-05-28
Veel van jullie wisten al dat er bij een van de streetmasters events een bekend gezicht aanwezig zou zijn. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik dit publiekelijk kon maken maar nu is het zover. Zaterdag 18 Juli in Rotterdam zal Daniel Ilabaca samen met 2 vrienden (Robert Hooper en Martin Tucker ook van 3un family) aanwezig zijn om samen met jullie te jammen. Dit kan je natuurlijk niet missen.

Joeri Holsheimer Short Film

Posted on: 2009-05-27
Bijna een jaar geleden ben ik met een de Nederlandse regisseur Joeri Holsheimer naar Cambrige gegaan om daar voor een persoonlijk project wat dingen te filmen. Hiervoor hadden we wat extra man krachten ingehuurd. De jongens die meegewerkt hebben aan het project waren Daniel Illabaca, Owen Covill en Phil Doyle. De eerste dag van de shoot viel een beetje in het water maar de tweede dag was bijzonder mooi. We hebben een aantal mooie dingen kunnen filmen met een High Speed Camera en een first person cam. Het resultaat is hieronder te bezichtigen.

nieuws